SUSKI FAGERSRÖMIN RATSASTUSTAITOKLINIKKA!

Aika: 18.9.2022
Paikka: Takkulan Ratsastuskeskus

TULOSSA SUSKI FAGERSRÖMIN RATSASTUSTAITOKLINIKKA!

Takkulan Ratsastuskeskuksessa su 18.9.2022 klo: 17.30-20.00

Takkulantie 29, Lahti, iso maneesissa

Suski Fagerström on ratsastuksen Master-opettaja ja valmentaja sekä MB LifeCoach ja Mindfulness ohjaaja. Suski on toiminut ratsastuksenopettajana lähes 40 vuotta, johtanut 23 vuotta omaa ratsastuskoulua, kilpaillut Suomen estemaajoukkueessa n. 20 vuotta, kouluttanut valtavat määrät nuoria hevosia, toiminut mm. poniratsastajien maajoukkuevalmentajana. Suskia on aikanaan valmentanut sekä este- että kouluratsastuksessa Suomalaisia ja ulkomaalaisia huippuvalmentajia. Monipuolisen taustansa pohjalta hän on kehittänyt Mind Riders-konseptin, joka keskittyy teknisen ratsastuksen ohella ratsastajan mentaalitaitojen kehittämiseen.

Klinikan aiheina on ratsastajan vaikutus hevoseen istunnan, apujen ja mielen välityksellä koulu- ja esteratsastuksessa. Mitkä ovat ratsastuksen tärkeät peruspilarit, joiden päälle rakentuu hyvä ratsastus? Miten nollata kiihtynyt, jännittynyt tai stressaantunut mieli ja siten pystyä keskittymään hevoseen ja opetukseen positiivisella, luottavaisella mielellä?

Keskeisenä myös hevosen käsittelyyn liittyvät perusasiat, jotka ovat turvallisuuden peruspilareita. Mitä on “hevosmiestaito” käytännössä?

2 ratsukkoa demonstroi omilla suorituksilla isossa maneesissa klinikan ajan koulu- ja esteratsastuksessa Suskin johdolla.

Klinikka on vuorovaikutteinen tilaisuus,

katsomosta on halutessaan mahdollisuus kysyä kysymyksiä.

 

 

Klinikka sopii kaikille ratsastuksesta kiinnostuneille, tervetuloa!

EARLYBIRD HINTA 2.9.2022 ASTI 25e, jonka jälkeen 35e.

Ilmoittautumiset Hopotiin: https://hopoti.com/stable/TakkulanRatsastuskeskus/booking

Kysymyksiä voi kysyä opet@takkulanratsastuskeskus.fi

 

 

Löydät Suskin somesta: www.mindriders.com @mindriders-Suski Fagerström