Kilpailuluvat

Muista tarkistaa maksut ajoissa kuntoon... oma jäsenyys, kilpailulupa ja hevosen vuosimaksu- sitten vaan Onnea kisaan !
Kuva:HaapaFoto

LR:n kilpailulupa-asioita hoitaa ja
opastaa- kilpailujen pääsihteeri

Anna Muikku, 040 574 1086  annae.muikku(at)gmail.com

Muistathan hankkia kilpailuluvan ajoissa ennen kisakauden alkua. Kilpailuluvan maksamisen jälkeen menee reilu viikko ennen kuin lupasi päivittyy Kipaan ja voit ilmoittautua kilpailuihin. Muista maksaa myös hevosen vuosimaksu ajoissa.

Kilpailuluvan saadaksesi seura suosittelee Sinut suorittamaan/käymään  sääntökoulutus - Kilpailusääntöihin tulee joka vuosi muutoksia, jotka jokaisen kilpailijan tulee tietää !!!
Huolehdithan myös,  että Sinulla on hyväksyttyjä suorituksia vastaavista luokista, joihin aijot osallistua

Huomioitavaa vuoden 2021 alusta...
HEVOSET ROKOTETTAVA JATKOSSA MYÖS SEURAKISOIHIN
SRL:n syyskokouksessa vahvistettiin myös yleiset kilpailusäännöt (KS1), jotka tulevat voimaan 1.1.2021. Kohdassa 41.1. todetaan, että "Seura-, alue- ja kansallisiin kilpailuihin osallistuva hevonen sekä näiden kilpailuiden seurakilpailuluokkiin osallistuva hevonen on rokotettava hevosinfluenssaa vastaan SRL:n antamien määräysten mukaisesti."Mikäli siis kilpailet seurakisoissa, eikä hevosellasi ole vielä rokotukset kunnossa, kannattaa ne hoitaa ajan tasalle. Muistathan merkitä hevosesi rokotustiedot myös kipaan (pystyt lisäämään ne sinne siis myös itse). Hevosinfluenssa on helposti leviävä, ajoittain epidemioita aiheuttava virustauti.
LUE LISÄÄ
 

Kilpailut ovat seura- alue- ja kansallisia kilpailuja - ne kaikki ovat nykyään myös suurimmaksi osaksi Kipassa ja ilmoittautuminen Kipan kautta seurakisoihin vaatii myös kilpailuluvan.
Oman seuran, Lahden Ratsastajien kilpailut löytyvät täältä

Alla olevasta linkistä löydät SRL:n ohjeet E-kilpailulupaan. Sekin nykyään maksaa ja se täytyy myös uusia vuosittain kuten muutkin luvat. Luvan päivittymiseen menee myös muutaman päivä joten hanki se ajoissa ennen kisakauden alkua.

Jäsenmaksu täytyy olla maksettuna ennen kuin lupalaskua voidaan tehdä, joten maksa ensin jäsenmaksusi!

Katso ohjeet tästä.