SeuranMestaruus ja KesäMix 15-16.8.2020

Pekka Särkiö tuplavoittoon Takkulassa

Lahden Ratsastajien Pekka Särkiö hevosellaan Alvarssin ratsasti kaksi luokkavoittoa Takkulassa järjestetyissä esteratsastuskilpailuissa. Voitot tulivat 90 ja 100 cm esteiltä. 100 cm luokkavoittonsa ansioista Särkiö voitti myös senioreiden  Seuran Mestaruuden.

Juniorit kilpailivat mestaruuksista 90 cm luokassa. Kultaa nappasi Aada Partanen- Camella ja hopeaa Iina Kauhanen-Patrone.

Ponimestaruus meni Hertta Jylhä-Ollilalle ja Miranda ponille.

Minimestaruuden mitallikolmikko oli Krista Valkamäki-Sealand Simonette, Elli Rantanen-Maranello ja Iina Nurmi- Likan Vipellys.

Kouluratsastuksen päivän pääluokan vaativa B voitto pisteet taituroivat Heli-Maija Vehkalahti– Firecape Regal Nika Team Ry

Seniorimestariksi ratsasti Taika Vapalahti- Difonius ja hopeaa Anna Muikku-Whirlwind. Juniorimestaruuden voitti Emmi Keskitalo- Myskon Karell. Ponimestaruus mitallistit olivat Liia-Maria Väisänen Jacorion, Hertta Jylhä-Ollila- Miranda III ja Lilja Merimaa- Sealand Treasure.

Minimestaruus mitallit nappasivat Aino Rappumäki- Frovenna, Linda Liiri- Hyvä Tavaton ja Viivi Parikka- Parikan Saraste

Kilpailuissa ratsastettiin myös KesäMix kilpailu- jossa sijoituspisteitä kerättiin niin koulu- kuin myös estekilpailusta.

KesäMixin voitti Asikkalan Veronika Nurminen, toiseksi ratsasti Merili Kalberg,  – Allegro Ääneseudun Ratsastajat ja kolmanneksi Linda Liiri, Lahden Ratsastajat

VALOKUVIA

TULOKSET